Σολομός με αμύγδαλα



Υλικά

600 γραμμάρια φιλέτο σολομού

40 γραμμάρια αμύγδαλα

Χυμό από 1 λεμόνι

Τζίντζερ σε σκόνη

1 ματσάκι μαϊντανό

Αλάτι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το φιλέτο σολομού σε κύβους. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τους κύβους σολομού και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το τζίνζτερ και το χυμό από το λεμόνι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρουμε όταν είναι ακόμα ζεστό.

jenny.gr

The post Σολομός με αμύγδαλα appeared first on mycooking.com.cy.



Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σολομός με αμύγδαλα

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format