Λαχταριστό κέικ ρυζιού με μοτσαρέλα και μελιτζάνα



Υλικά

300 γραμμάρια ρύζι για ριζότο

200 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

100 γραμμάρια  μοτσαρέλα

1 μελιτζάνα

Αλάτι

Βούτυρο

1 μικρό κρεμμύδι,

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το ρύζι και μετά από λίγα λεπτά ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και ανακατεύουμε καλά.

Εν τω μεταξύ πλένουμε τις μελιτζάνες τις κόβουμε σε φέτες και τις ψήνουμε στο γκριλ και από τις δυο πλευρές. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί, το βουτυρώνουμε και βάζουμε μια στρώση ρύζι, από πάνω προσθέτουμε τις μελιτζάνες και μετά τη μοτσαρέλα και συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

jenny.gr

The post Λαχταριστό κέικ ρυζιού με μοτσαρέλα και μελιτζάνα appeared first on mycooking.com.cy.



Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Λαχταριστό κέικ ρυζιού με μοτσαρέλα και μελιτζάνα

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format