Ο ΠτΔ παρέλαβε το νέο του σκυλάκι… Ονομάζεται Φριντ! (pics)


Μετά τον Λίο, ήρθε ο Φριντ – Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υιοθέτησε σκυλάκι – Η έκκληση του Προέδρου προς όσους αγαπούν τα ζώα

Έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας απηύθυνε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρέλαβε από το καταφύγιο «Άργος» για υιοθεσία, ένα κουτάβι.

Συναντώντας τον μόλις έξι μηνών Φριντ – όπως τον ονόμασε ο ίδιος ο Πρόεδρος – ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του καθώς και μέλη του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου αγκάλιασαν με αγάπη το μικρό κουτάβι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε συγκινημένος ότι μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο η οποία του στοίχισε αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριντ.

Πραγματικά λατρεύω τα ζώα, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδη, προσθέτοντας ότι έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να ξεπεραστεί η θλίψη από το χαμό του Λίο.

Αναφερόμενος στον Φριντ, ο Πρόεδρος τον χαρακτήρισε συμπαθέστατο. Πρόσθεσε ότι το όνομα Φριντ το έδωσε λόγω του έντονου χρώματος των φρυδιών του σκυλιού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριντ ψηφίζει Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας ότι «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει. Έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα!»

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν και αυτά αγάπη. Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε  ο Πρόεδρος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πιστό άλογο που είχε ο πατέρας του.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά έναν φίλο που είναι από τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ο ΠτΔ παρέλαβε το νέο του σκυλάκι… Ονομάζεται Φριντ! (pics)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format