Πάμε σινεμά; Οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex! (trailer)Ο Νίκος Περάκης συγκεντρώνει μια ισχυρή ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων ηθοποιών για τη νέα του ταινία, ο Chris Hemsworth επιστρέφει για τρίτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Thor και  η Chloe ανακαλύπτει ότι τα νανάκια στον κήπο του νέου της σπιτιού… δεν είναι αυτό που δείχνουν!

 

Success Story

Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πάνδωρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου, τη νεαρή και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού Τζωρτζίνα Τζελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη) και ξεκινάει, κόντρα στα προγνωστικά, ένας «άνισος» έρωτας, δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι ήρωές μας φτάνουν στα όριά τους. Στην κομεντί «Success Story» του Νίκου Περάκη, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά και Ευαγγελία Μουμούρη. Από 2 Νοεμβρίου. 

 

Thor: Ragnarok

O Chris Hemsworth επιστρέφει για τρίτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Thor. Μαζί του ο  ο Tom Hiddleston, η Cate Blanchett (που κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο σύμπαν της Marvel), ο Idris Elba, ο Jeff Goldblum, ο Mark Ruffalo και ο Anthony Hopkins. Στο «Thor: Ragnarok», ο Thor καταφτάνει στο Άσγκαρντ όταν ακούει ότι ο κόσμος του βρίσκεται σε φασαρία, αλλά όταν φτάνει, βρίσκει ότι ο τρόπος διακυβέρνησης του Loki, έχει οδηγήσει σε ολίσθημα των νόμων και στην απελευθέρωση της Hela. Όπως είναι φυσικό, ο Thor έρχεται άμεσα αντιμέτωπος με τη Hela, με τον Thor να εξοστρακίζεται στον βαρβαρικό πλανήτη Σακαάρ, στον οποίο αφεντεύει ο δικτάτορας Grandmaster . Εκεί συναντά τη Valkyrie, που κρύβονταν στον πλανήτη, και που τον παρουσιάζει στον Grandmaster  για να γίνει μονομάχος. Αλλά στην αρένα είναι που τον περιμένει η απώτερη έκπληξη: θα έρθει αντιμέτωπος με τον Hulk και θα χάσει τόσο τα χαρακτηριστικά του μαλλιά, όσο και το σφυρί του. Από 2 Νοεμβρίου. 

 

Gnome Alone
Ένας πόλεμος που κρατάει επί αιώνες μαίνεται ανάμεσα στα νανάκια του κήπου που προστατεύουν τη Γη και τα πεινασμένα τρογκ που είναι αποφασισμένα να καταναλώσουν οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά τους. Όταν η Chloe ανακαλύπτει ότι τα νανάκια στον κήπο του νέου της σπιτιού δεν είναι αυτό που δείχνουν, πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στο να κυνηγήσει τη σχολική ζωή που επιθυμεί ή να λάβει κι αυτή μέρος στην τελική μεγάλη μάχη επί τον τρογκ. Από 2 Νοεμβρίου Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πάμε σινεμά; Οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στους κινηματογράφους K-Cineplex! (trailer)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format