Χιονοκαταιγίδα στο Τρόοδος. Λευκή μαγεία στα ορεινά (Video)

Μέχρι την Τετάρτη θα ρίχνει χιόνι


Χιονοκαταιγίδα στο Τρόοδος – Λευκή μαγεία στα ορεινά – Μέχρι την Τετάρτη θα ρίχνει χιόνι – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή προκαλώντας πτώση της θερμοκρασίας και χιονόπτωση στις κορυφές του Τροόδους. Το σκηνικό για άλλη μια φορά μαγευτικό ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Στο πιο κάτω βίντεο το οποίο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το kitasweather.com δείτε τη στιγμή χιονοκαταιγίδας στο ξενοδοχείο «Jubilee» χθες το βράδυ.

 

 

Κλειστοί δρόμοι

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημέρωσε το πρωί της Κυριακής ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για 4×4.

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Σήµερα διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που το πρωί αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα χιονίσει. Σταδιακά όµως, αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές ή και λίγα χιόνια, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά και τοπικά ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιονόνερο, το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά τη νύκτα αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
1
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Χιονοκαταιγίδα στο Τρόοδος. Λευκή μαγεία στα ορεινά (Video)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format