Με την συμμετοχή νεαρών Κύπριων αθλητών ο 1ος αγώνας της χρονιάς στο Γκολφ, είπε ο Δ. Παπαπέτρου

Διεξήχθη το περασμένο  Σαββατοκύριακο στο γήπεδο  “Secret Valley”


Διεξήχθη το περασμένο  Σαββατοκύριακο στο γήπεδο  “Secret Valley”  ο πρώτος αγώνας της χρονιάς από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ το «Aegean Cyprus Amateur Men’s National Championship 2017» στην Πάφο .

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκόλφ ο  αγώνας συγκέντρωσε αρκετά μεγάλο  ενδιαφέρον, αφού αποτελεί ένα από τους αγώνες που κρίνουν και την συμμετοχή των αθλητών στην εθνική ομάδα της Κύπρου.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής  Ομοσπονδίας Γκόλφ Δημήτρης Παπαπέτρου τόνισε ιδιαίτερα την συμμετοχή νεαρών Κύπριων αθλητών, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα διακρίθηκαν όπως ο Σάββας Μιχαηλίδης και ο Ανδρέας Βαλτσούκος.

Το μέλλον του Κυπριακού Γκολφ ανήκει σε αυτά τα παιδιά , πρόσθεσε ο κ.Παπαπέτρου, που όχι μόνο μαθαίνουν να παίζουν Γκολφ αλλά αρχίζουν να έχουν και διακρίσεις.

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Άντυς Κουλαούζος ενώ την τρίτη θέση πίσω από τον νεαρό Σάββα Μιχαηλίδη κατέλαβε ο Βασίλης Θεοφάνους.

Εξάλλου για το “National Plate” νικητής αναδείχτηκε ο νεαρός Ανδρέας Βαλτσουκος ενώ στην  δεύτερη θέση ήταν ο Χριστόφορος Χριστοφόρου και στην τρίτη θέση ο Ολεγκ Γκαλινιν.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Με την συμμετοχή νεαρών Κύπριων αθλητών ο 1ος αγώνας της χρονιάς στο Γκολφ, είπε ο Δ. Παπαπέτρου

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format