Μαθητές του Λυκείου Αγ.Νικολάου βρήκαν 2.000 και τις παρέδωσαν… Τιμήθηκαν από Υπουργείο και Αστυνομία

Τίμησαν μαθητές του Λυκείου Αγίου Νικολάου για το ήθος τους – Βρήκαν χρηματικό ποσό σε δρόμο της Λεμεσού και το παρέδωσαν


Τρία νεαρά παιδιά (Κωνσταντίνος Ευαγγέλου, Ντόβκαν Πάβελ και Χριστοφόρου Αντώνης) τιμήθηκαν από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή και την Αστυνομία για το ήθος που επέδειξαν να παραδώσουν στην Αστυνομία χρηματικό ποσό ύψους 2 χιλιάδων ευρώ που βρήκαν σε πολυσύχναστο δρόμο της Λεμεσού.

Σε επίσημο του χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής συνεχάρη τα τρία παιδιά για το ήθος τους  και ανέφερε πως αξίζουν τα συγχαρητήρια και το ζεστό χειροκρότημα όλων μας, αφού σε ανύποπτο χρόνο βρήκαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία σημαντικό χρηματικό ποσό και τους ευχαρίστησε που δίνουν το παράδειγμα σε όλους οτι σε αυτές τις δύσκολές εποχές που ζούμε μπορόυμε μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος να βγάζουμε καλύτερους ανθρώπους.

Ο Υπούργος επίσης δήλωσε: ” Σήμερα βραβεύουμε τρία παιδιά που με το παράδειγμα τους πλέον μπορούν να λειτουργούν και ώς πρότυπα για όλους εμας, τρία παιδιά που με τις πράξεις και τις ενέργειες τους κάνουν τις οικογένειες, το σχολείο και το υπουργείο περίφανους και νοιώθουμε αισιόδοξη για το μέλλον του τόπου”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Κύπρου κ. Κύπρος Μιχαηλίδης που έδωσε τα συγχαρητήρια της Αστυνομίας Κύπρου για την ενέργεια των τρίων μαθητών και τους ευχαρίστησε να συνέλαβαν στο έργο της Αστυνομίας να βρεθούν και να δωθούν τα χρήματα στον νόμιμο κάτοχο του.

Η κίνηση των τριών αυτών παιδιών έστειλε ισχυρά μηνύματα ανθρωπιάς, αλτρουισμού και αλληλεγυής και οι υπηρεσίες τους προς των συνάνθρωπων τους έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Τα τρία παιδιά βραβεύτηκαν με τιμητικό δίπλωμα, εικόνα της Αγίας Ειρήνης προστάτιδας της Αστυνομίας και τιμητική πλακέτα απο τον Υπ. Παιδείας, τον Υπαρχηγό Αστυνομίας αλλά και τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Δ.Σ του ΦΙλοαστυνομικού Συνδέσμου Λεμεσού κ. Ανδρέα Τσουλόφτα.

Το Limassoltimes βρισκόταν στο Λύκειο Αγ. Νικολάου και σας φέρνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μαθητές του Λυκείου Αγ.Νικολάου βρήκαν 2.000 και τις παρέδωσαν… Τιμήθηκαν από Υπουργείο και Αστυνομία

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format