Ποινική υπόθεση εναντίον του 19χρονου για ξυλοδαρμό της 16χρονης εγκύου πρώην συμβίας του

Καταχωρείται ποινική υπόθεση εναντίον του 19χρονου στη Λεμεσό


Καταχωρείται ποινική υπόθεση εναντίον του 19χρονου στη Λεμεσό – Συνελήφθη για υπόθεση ξυλοδαρμού της 16χρονης εγκύου πρώην συμβίας του – Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας

Ποινική υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί εναντίον του 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βάση δικαστικού εντάλματος για υπόθεση ξυλοδαρμού στη Λεμεσό, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Την υπόθεση, υπενθυμίζεται,  κατήγγειλε η 16χρονη πρώην συμβία του, η οποία είναι έγκυος, και σύμφωνα με την οποία το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρώην συμβίος της, μετέβη στο σχολείο που φοιτά την ώρα που σχόλαγε και απαίτησε να μπει στο αυτοκίνητο του. Αυτή αρνήθηκε και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, αυτός επέμεινε, την έσπρωξε και την έβαλε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητο του. Ακολούθως ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγαν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή μαθήτρια, ακολούθησαν επανειλημμένες προσπάθειες της να κατέβει από το αυτοκίνητο του 19χρονου. Όταν κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα απειλώντας να κατέβει ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση, ο 19χρονος οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα η νεαρή να ξεφύγει. Ακολούθως την έφτασε ξανά, την έβαλε πίσω στο αυτοκίνητο με τη βία και όπως ισχυρίζεται η νεαρή της έδωσε και ένα χαστούκι. Εν συνεχεία η 16χρονη κατάφερε να φύγει και πάλι.

 

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ποινική υπόθεση εναντίον του 19χρονου για ξυλοδαρμό της 16χρονης εγκύου πρώην συμβίας του

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format