Καταζητείται 20χρονος! Πήγαινε για ληστεία αλλά… καταδίωξη και τρακαρίσματα στους δρόμους της Λεμεσού

Φαίνεται ότι πήγαινε για ληστεία στη Λεμεσό αλλά… καταδίωξη, τρακαρίσματα και διέφυγε τη σύλληψη – Καταζητείται 20χρονος από τη Λεμεσό


Ήταν μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία στο κέντρο της Λεμεσού, και συγκεκριμένα επί της οδού Γρίβα Διγενή, αντιλήφθηκαν ύποπτο όχημα πλησίον αρτοποιείου που βρίσκεται στην περιοχή.

Όταν τα μέλη της δύναμης επιχείρησαν να πλησιάσουν το όχημα, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα ο οδηγός να κτυπήσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και ακολούθως σε δεύτερο εν κινήσει μικρό φορτηγό.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημά του και έφυγε από τη σκηνή πεζός καταφέρνοντας να διαφύγει της σύλληψης. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο εντός του οποίου ανευρέθηκαν μία μάλλινη κουκούλα και ένα ομοίωμα πιστολιού. Από την πινακίδα εγγραφής του αυτοκινήτου η Αστυνομία έφτασε σε 20χρονο Ελληνοκύπριο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν της υπόθεση. Με βάση και τα ανευρεθέντα εντός του οχήματος θεωρούν βέβαιο ότι ο οδηγός του οχήματος είτε καραδοκούσε με σκοπό να διαπράξει ληστεία, είτε την είχε ήδη διαπράξει.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Καταζητείται 20χρονος! Πήγαινε για ληστεία αλλά… καταδίωξη και τρακαρίσματα στους δρόμους της Λεμεσού

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format