Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός…Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός – Στους 21 η θερμοκρασία – Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη 

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα υπήνεµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα υπήνεµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το βράδυ θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός…Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format