Τσικνοπέμπτη με αραιή σκόνη και το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 22 βαθμούς

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου


Αποχωρεί σταδιακά απόψε η σκόνη – Μέχρι και 22 βαθμούς ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της ημέρας  – Ίσα που φεύγει η σκόνη και… ξανά επιστρέφει το Σάββατο – 

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατµόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Το πρωί, στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν παροδικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ η αραιή σκόνη που υπάρχει στην ατµόσφαιρα αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, στους 14 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Ίσα που φεύγει η σκόνη και… ξανά επιστρέφει

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Από το Σάββατο αναµένεται να παρατηρηθεί εκ νέου σκόνη στην ατµόσφαιρα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από το βράδυ της Κυριακής.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τσικνοπέμπτη με αραιή σκόνη και το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 22 βαθμούς

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format