Στα ίδια επίπεδα το σκηνικό του καιρού. Μέχρι την Κυριακή η σκόνη στην ατμόσφαιρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Στα ίδια επίπεδα το σκηνικό του καιρού – Στους 22 η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, και σταδιακά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι, στα δυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα δυτικά, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ενώ στα βόρεια και τοπικά στο εσωτερικό νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα δυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει γενικά άνοδο.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να ανέλθει λίγο πιο πάνω από τις μέσες τιμές για την εποχή.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στα ίδια επίπεδα το σκηνικό του καιρού. Μέχρι την Κυριακή η σκόνη στην ατμόσφαιρα

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format