Συμπλοκή με μαχαιρώματα στο κέντρο της Λεμεσού πάνω στο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα…

Πως εκτιλύχθηκε το συμβάν


Ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς  

Άσχημη τροπή είχε το καρναβαλίστικο ξεφάντωμα στο κέντρο της Λεμεσού, καθώς σημειώθηκε συμπλοκή λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα νεαρών βρισκόταν σε σημείο του δρόμου στην περιοχή του Παντοπωλείου στη Λεμεσό και διασκέδαζε για το καρναβάλι. Κάποια στιγμή αυτοκίνητο που οδηγείτο από 28χρονο επιχείρησε να περάσει από το σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι νεαροί φέρονται να εμπόδιζαν τη διέλευση του αυτοκινήτου, μπαίνοντας μπροστά του και χτυπώντας πάνω στο αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος, αφού κόρναρε και φώναζε στους νεαρούς να φύγουν από τη μέση για να περάσει χωρίς αποτέλεσμα, κατέβηκε κάτω, ανέσυρε μαχαίρι και προκάλεσε τραύματα σε δύο εξ αυτών.

Αν και η διερεύνηση βρίσκεται ακόμα σε προκαταρτικά στάδια, ο ένας νεαρός φαίνεται να φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα –ευτυχώς όχι σοβαρό- και ο δεύτερος πιο επιπόλαιο τραύμα σε σημείο του σώματος του.

Η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 28χρονου Ελληνοκύπριου για τραυματισμό και μαχαιροφορία προς διέγερση τρόμου.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συμπλοκή με μαχαιρώματα στο κέντρο της Λεμεσού πάνω στο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα…

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format