Συννεφιασμένο Σάββατο με σκόνη στην ατμόσφαιρα… Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Συννεφιασμένο Σάββατο με σκόνη στην ατμόσφαιρα – Στους 22 η θερμοκρασία – Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής 

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, ως επί το πλείστον από ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά, από το µεσηµέρι και µετά, στα δυτικά, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά αργότερα θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα δυτικά θα φτάνουν παροδικά τα 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά, στους 15 στα δυτικά και γύρω στους 13 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, εκτός από τα δυτικά παράλια, όπου αναµένεται µικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Τρίτη, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, το πρωί και µέχρι το µεσηµέρι, ενώ αργότερα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συννεφιασμένο Σάββατο με σκόνη στην ατμόσφαιρα… Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format