Επικό «σώσιμο» διώροφου λεωφορείου με γυναίκα οδηγό! (video)

Δείτε το επικό βίντεο


Ο πάγος και οι κακές καιρικές συνθήκες λίγο έλειψε να οδηγήσουν ένα λεωφορείο και ένα ΙΧ σε σύγκρουση, όμως η έμπειρη οδηγός του πρώτου, έσωσε την κατάσταση

Ο έλεγχος των οχημάτων στον πάγο δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικά, όταν μιλάμε για ένα μεγάλο και βαρύ διώροφο λεωφορείο. Στο βίντεο, που «έρχεται» από το Εδιμβούργο της Σκωτίας, βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ένα ΙΧ έχει ακινητοποιηθεί σε λάθος σημείο στο δρόμο και το λεωφορείο πηγαίνει κατά πάνω του, όμως η γυναίκα οδηγός του καταφέρνει να το «σώσει» και να μην προκαλέσει ατύχημα.

Οι ικανότητές της είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστες αφού χρειάζεται μεγάλη εμπειρία για να καταφέρεις να αποτρέψεις ένα τρακάρισμα σε τέτοιες συνθήκες! Η 45χρονη οδηγός, δήλωσε:

«Πάτησα φρένο και αποσταθεροποιήθηκε το πίσω μέρος. Έτσι, πήρα αμέσως το πόδι μου από το πεντάλ και διόρθωσα την πορεία με το τιμόνι, οπότε δεν χτύπησα το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλα έγιναν πολύ πιο γρήγορα από ότι φαίνεται». Το λεωφορείο, κινούταν με περίπου 40 χλμ./ώρα, όταν έγινε η αποσταθεροποίηση και το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ενός σταθμευμένου φορτηγού.

Πηγή: gazzetta.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Επικό «σώσιμο» διώροφου λεωφορείου με γυναίκα οδηγό! (video)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format