«Μίλησε» η νεκροτομή για το θάνατο του 25χρονου Αδάμου Μπεη που πέθανε ανήμερα του Πάσχα

«Μίλησε» η νεκροτομή για το θάνατο του 25χρονου Αδάμου στην Πάφο


 Από αιμορραγική νέκρωση του εντέρου προήλθε ο θάνατος του

Αιμορραγική νέκρωση του εντέρου είναι η αιτία θανάτου του 25χρονου Αδαμου Μπεη που πέθανε ανήμερα του Πάσχα στο νοσοκομείο Πάφου. Αυτό είναι το  πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που διενήργησαν από κοινού η  ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και η  καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιωπούλου .

Η Χαρά Σπηλιωπούλου έχει μετακληθεί εκ μέρους της οικογένειας ενώ την Δημοκρατία εκπροσώπησε  η Ελένη Αντωνίου.

Με βάση το πόρισμα της νεκροτομής αλλά και με βάση την κλινική κατάσταση του νεαρού, ο οποίος εισήχθη με αιμόπτυση στο νοσοκομείο, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες των γιατρών, τόνιζαν μέλη της οικογένειας του, αφού όσοι είχαν την ευθύνη στο νοσοκομείο Πάφου  δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την αιμορραγία στα έντερα που οδήγησε τελικά στον θάνατο του.

Με αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς του άτυχου νεαρού έκαναν λόγο από την πρώτη στιγμή  για ιατρική αμέλεια και ζητούσαν να διερευνηθεί σε βάθος η όλη υπόθεση. Μέχρι και σήμερα  πάντως σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, δεν έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία για ιατρική αμέλεια, εκτιμώντας ότι οι όποιες κινήσεις θα δρομολογηθούν ανάλογα με το πόρισμα της νεκροτομής.

Η Αστυνομία έχει παραλάβει πάντως τον ιατρικό φάκελο από το Νοσοκομείο για να είναι προετοιμασμένη.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 24χρονου  Μαρία Παπαδημήτρη ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως στο παρόν στάδιο δεν  θα προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση . Είναι μια υπόθεση η οποία είναι πολύ πρόωρη και ίσως η οποιαδήποτε δήλωση να προκαλέσει οποιαδήποτε επιπλοκή στην διερεύνηση της υπόθεσης που ακόμη – όπως είπε- βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.  Θεωρούμε σημείωσε, “ότι εφόσον γίνεται σήμερα ιατροδικαστική εξέταση θα ληφθεί το πόρισμα και θα δράσουμε αναλόγως τόσο εμείς όσο και οι αρχές”.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

«Μίλησε» η νεκροτομή για το θάνατο του 25χρονου Αδάμου Μπεη που πέθανε ανήμερα του Πάσχα

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format