Επέστρεψε… η σκόνη, ανεβαίνει και η θερμοκρασία!

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου


Ανασάναμε για λίγο αλλά… η σκόνη επέστρεψε μέχρι και την Παρασκευή – Μέχρι και τους 28 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Πτώση θερμοκρασίας το βράδυ – Αίθριος ο καιρός το τριήμερο αλλά με ανεβασμένη τη θερμοκρασία 

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από το βράδυ της Παρασκευής.

Σήµερα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Επέστρεψε… η σκόνη, ανεβαίνει και η θερμοκρασία!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format