Η 27χρονη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο «έβγαινε» με έναν ακόμη ανήλικο μαθητή της

«Φρένο» στην ανήθικη δράση της Μπρίτανι Ζαμόρα θα μπορούσε να βάλει η διεύθυνση του σχολείου της Αριζόνα όπου εργαζόταν, αφού υπήρξαν παλιότερες καταγγελίες


Follow us on Instagram

«Φρένο» στην ανήθικη δράση της 27χρονης δασκάλας Μπρίτανι Ζαμόρα θα μπορούσε να βάλει η διεύθυνση του σχολείου της Αριζόνα όπου εργαζόταν, αφού μόλις έξι εβδομάδες πριν τη σύλληψή της είχε λάβει μια καταγγελία για ανάρμοστη σχέση της με έναν άλλον μαθητή!

Η 27χρονη συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου με την κατηγορία ότι έκανε τρεις φορές σεξ με 13χρονο μαθητή της, τη μία φορά μάλιστα μέσα στην τάξη! Τον παράνομο ερωτικό δεσμό ανακάλυψαν οι γονείς του αγοριού, μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία εντόπιζε ύποπτες-λέξεις κλειδιά.

Διαβάστε Επίσης: Έσκασε τώρα! Στα δικαστήρια παίκτης του Survivor με την παραγωγή του ριάλιτι!

Ο σύζυγος της διεστραμμένης δασκάλας είχε καλέσει τότε τους γονείς του 13χρονου, ικετεύοντάς τους να μην καταγγείλουν την γυναίκα του στις Αρχές, και λέγοντας πως η κακοποίηση του γιου τους ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος» της 27χρονης. Όπως φαίνεται όμως η Ζαμόρα είχε επαναλάβει το ίδιο… «λάθος» με έναν άλλον ανήλικο, μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

Αν η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει σωστά τη δουλειά της, ισχυρίζονται οι γονείς του τελευταίου θύματος της δασκάλας, ο γιος τους θα μπορούσε να είχε… γλιτώσει από τα νύχια της.

Οι καταγγελίες που είχαν γίνει στο σχολείο περίπου ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της Ζαμόρα έκαναν λόγο για «εξωσχολικά ραντεβού» της 27χρονης με ένα άλλο ανήλικο μαθητή της τάξης της. Κατά την έρευνα της διεύθυνσης, είχε διαπιστωθεί ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια έδειχνε όντως «εύνοια» στο εν λόγω αγόρι, αλλά μην έχοντας άλλα αποδεικτικά στοιχεία για ερωτικό δεσμό, οι αρμόδιοι περιορίστηκαν απλώς στο να της κάνουν μια σύσταση.

Διαβάστε Επίσης: 5 Ασκήσεις εκγύμνασης για το πάνω μέρος του σώματος!

Οι γονείς του 13χρονου που αποτέλεσε το επόμενο «θύμα» της Ζαμόρα σκέφτονται να υποβάλουν τώρα μήνυση κατά του σχολείου, αφού δεν προστάτεψε τον γιο τους αλλά ούτε και τα άλλα αγόρια από τις ανεξέλεγκτες ορέξεις της 27χρονης.

 

Πηγή: protothema.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
5
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Η 27χρονη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο «έβγαινε» με έναν ακόμη ανήλικο μαθητή της

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format