Με ποιους θα γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια η ΚΕΑΝΙΤΑ; (pic)


Η ΚΕΑΝΙΤΑ γιορτάζει και με χαρά προσκαλεί τους μικρούς της φίλους, στα γενέθλιά της, την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, που θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο εορταστικό παιδότοπο!
Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για το πιο συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων, που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο τα 14,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και χιλιάδες άλλα παιδιά. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, ατέλειωτη μουσική, δωράκια και πολλές, πολλές εκπλήξεις.

Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, δωρεάν παιχνίδια, τοίχος αναρρίχησης, τροχός της τύχης, face painting, φουσκωτά, αγγειοπλαστική, τοξοβολία, arts & crafts και άφθονο φαγητό είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχετε στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα ανέμελο, κεφάτο απόγευμα Θα σας περιμένει για να διασκεδάσετε και να χορέψετε μαζί στα γενέθλια της, η ΚΕΑΝΙΤΑ και όλη η ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέαο Λέφης και ο Μάγκας, σε ένα μουσικό ξεφάντωμα.
Η γιορτινή εκδήλωση θα κορυφωθεί με την πανηγυρική είσοδο της τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας, στο εντυπωσιακό άρμα της, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio, και με τη συναυλία που θα δώσει το δημοφιλές παιδικό συγκρότημα Xanazoo (Mazoo & the Zoo σε συνεργασία με τα Ζουζούνια) που έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή της ΚΕΑΝΙΤΑ και να ξεσηκώσει με γνωστούς ρυθμούς και τραγούδια, τους χιλιάδες μικρούς του θαυμαστές.
Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο αγαπημένος δημοσιογράφος Λουκάς Χριστοδουλίδης.
Η αγαπημένη ΚΕΑΝΙΤΑ σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της τα γενέθλια της για να πάρετε και να δώσετε χαρά – γιατί όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Πάνος Ευρυπίδου» και «Ελπίδα», σε αναγνώριση του εξαιρετικού φιλανθρωπικού έργου που επιτελούν προσφέροντας ανακούφιση σε πάσχοντα παιδιά.
Την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή της η UHU.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Με ποιους θα γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια η ΚΕΑΝΙΤΑ; (pic)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format