Κι όμως, απέτυχαν για το ρεκόρ μεγαλύτερου οργίου στον κόσμο (pics)

Είχε διαφημιστεί πολύ, αλλά τελικά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα:


Η προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του μεγαλύτερου οργίου στον κόσμο η οποία είχε διοργανωθεί στο πλαίσιο του Sin City 8 στις 2 Ιουνίου δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Las Vegas Weekly, η διοργάνωση δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση: Παρά τις εξαγγελίες από τη διοργανώτρια του Si City 8, Menage Life, περί 1.000 δηλώσεων συμμετοχής, μόνο 375 άτομα μαζεύτηκαν στο σεξ κλαμπ Green Door εκείνη την ημέρα για να σπάσουν το (ανεπίσημο) ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2006, με 500 συμμετέχοντες στην Ιαπωνία.

 

Follow us on Instagram

«Δεν σπάσαμε το παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά ήμασταν όπως και να έχει σε θέση να διοργανώσουμε ένα εκπληκτικό event, δεδομένων των συνθηκών που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Menage Life. Οι συνθήκες αυτές περιελάμβαναν δύο αλλαγές χώρου: Μία από το το ξενοδοχείο Embassy Suites στο Erotic Heritage Museum, και μετά ξανά από το μουσείο στο Green Door λίγες ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Η Menage Life ωστόσο δεν απογοητεύεται , καθώς ανακοίνωσε ότι διοργανώνει Sin City 9 από τις 29 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου 2019, όπου θα γίνει νέα απόπειρα.

Πηγή: Huffington Greece

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Κι όμως, απέτυχαν για το ρεκόρ μεγαλύτερου οργίου στον κόσμο (pics)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format