Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (21/06)

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!


Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 21 Ιουνίου από την Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ:

Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Ξεκινήστε να τακτοποιείτε ότι σας δημιουργεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Με υπομονή και επιμονή, θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να σας απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

 

ΛΕΩΝ:

Μόνο με την κοινή λογική, θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ακολουθήστε καινούριους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας.

 

ΖΥΓΟΣ:

Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Τα άτομα της οικογένειας σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Γίνετε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε το χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μην αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα, γιατί δε θα κερδίσετε τίποτα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν. Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων.

 

ΙΧΘΥΣ:

Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης, θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.

 

Πηγή: oroskopos.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (21/06)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format