Συνεργασία KES College και TBWA\ENTELIA

Με το σλόγκαν «Είναι Στο Χέρι Σου», στην επικοινωνία πρωταγωνιστές είναι τα χέρια: το πρώτο εργαλείο που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος για την εξέλιξή του.


Η ΤΒWA\ENTELIA The Disruption® Company εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τo KES COLLEGE, με μία ξεχωριστή εκστρατεία επικοινωνίας, η οποία επιτυγχάνει να καταδείξει και να παρουσιάσει το βαθύ DNA του ιστορικού Κολλεγίου της Κύπρου, που ιδρύθηκε το 1971.

Με το σλόγκαν «Είναι Στο Χέρι Σου», στην επικοινωνία πρωταγωνιστές είναι τα χέρια: το πρώτο εργαλείο που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος για την εξέλιξή του. Βλέπουμε επιδέξια χέρια να δουλεύουν, εστιάζοντας στους πρακτικούς, επαγγελματικούς κλάδους σπουδών που παρέχει το KES COLLEGE. Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι στο KES COLLEGE, το να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου, αφού πρόκειται για ένα κολέγιο με εμπειρία, που παρέχει μοναδικά προγράμματα σπουδών με επαγγελματικούς κλάδους που προετοιμάζουν τους απόφοιτούς του, για άμεση εργοδότηση.

Το KES COLLEGE εστιάζει και προτείνει κλάδους που επικεντρώνονται σε πρακτικές γνώσεις που εξασφαλίζουν στους απόφοιτούς όχι απλά μια δουλειά, αλλά και μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συνεργασία KES College και TBWA\ENTELIA

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format