Θρίλερ με την απαγωγή! Άγνωστος άντρας με δεμένο το χέρι με γάζα προσέγγισε τους δυο μαθητές

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται από το πρωί στη Λάρνακα


 Άγνωστος άντρας με δεμένο το χέρι με γάζα προσέγγισε δυο μαθητές στο δημοτικό σχολείο Καμάρων – Πήρε τα παιδιά μαζί του – Σε πλήρη κινητοποίηση ισχυρές δυνάμεις για τον εντοπισμό τους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Πρόκειται για τους Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times πρόκειται για παχουλό άνδρα που φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι το θρίλερ άρχισε στις 7 και 40 το πρωί. Άλλοι μαθητές ανέφεραν το περιστατικό στη Διεύθυνση του σχολείο και αφού για 45 λεπτά τους αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα ενημέρωσαν τους γονείς τους και την Αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πηγή: Cyprustimes.com

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Θρίλερ με την απαγωγή! Άγνωστος άντρας με δεμένο το χέρι με γάζα προσέγγισε τους δυο μαθητές

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format