«Ήρθε στο καμαρίνι, έκατσε στα πόδια μου και επέμενε να κάνουμε σεx επί τόπου»Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει…

Στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε και μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού από μια γυναίκα που πήγε στο καμαρίνι του.

Η μεγάλη επιτυχία πότε ήρθε;

Το 2006 με το «Στην υγειά της αχάριστης». Πριν είχα πει το «Αμα θέλεις εσύ», ένα κομμάτι που μου είχε γράψει ο Σταμάτης Γονίδης, αλλά ο κόσμος ήξερε το τραγούδι, δεν ήξερε όμως ποιος είναι ο τραγουδιστής.

Το πιστέψατε αυτό το τραγούδι;

Ημουν στην Αίγινα όταν μου το έφεραν. Το κάναμε μια πρόβα και το είπα το βράδυ στο μαγαζί. Τη δεύτερη φορά το ίδιο βράδυ το τραγουδούσε όλο το μαγαζί. Τα έχασα. Την άλλη μέρα συζητούσαν σε όλη την Αίγινα για ένα τραγούδι που είπε ο Ζαζόπουλος κι «έριξε» το μαγαζί! Ηταν η «Αχάριστη». Σάββατο έγινε αυτό και Κυριακή πετούσα για Αυστραλία για το πρώτο μου live εκεί. Εβαλα το τραγούδι στο πρόγραμμά μου, το οποίο κυκλοφόρησε σε cd. Αυτό το cd έπαιξε από Εβρο μέχρι Ηράκλειο Κρήτης. Θυμάμαι όλα τα κινητά χτυπούσαν με ήχο το ρεφρέν! Εχω πάρει και το βραβείο «Στίχος-Ατάκα» στα MAD γι’ αυτό το τραγούδι.

Στα περισσότερα μαγαζιά όπου σας έχουμε δει ηγείστε των σχημάτων…

Σέβομαι καλλιτέχνες που έχουν ιστορία και ξέρω πότε πρέπει να πάω κάτω από αυτούς, δεύτερο όνομα, και πότε πρέπει να ηγούμαι του σχήματος. Ωστόσο, ηγέτης δεν είσαι στη μαρκίζα, είσαι μέσα στο μαγαζί, πάνω στην πίστα. Αν θα φέρεις τον κόσμο, αν θα τον κάνεις να περάσει καλά και θα θέλει να ξανάρθει.

Η νύχτα που τη ζείτε τόσα χρόνια είναι τελικά τόσο ξελογιάστρα όσο λένε; Εχει τόσους πειρασμούς;

Πειρασμοί υπάρχουν και τη μέρα και τη νύχτα.

Θυμάστε κάποια υπερβολική εκδήλωση θαυμασμού να μου περιγράψετε;

Εχει τύχει να μου σκίσουν το πουκάμισο. Εχει τύχει επίσης να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι μου, να καθίσει στα πόδια μου και να επιμένει να κάνουμε sex επί τόπου!

Αλέκος Ζαζόπουλος

 

 

zappit

 

The post «Ήρθε στο καμαρίνι, έκατσε στα πόδια μου και επέμενε να κάνουμε σεx επί τόπου» appeared first on Musictimes.com.cy.Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

«Ήρθε στο καμαρίνι, έκατσε στα πόδια μου και επέμενε να κάνουμε σεx επί τόπου»

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format