«Η διπλωματία στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας» με τον Noam Katz στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα διαλέξεων Άλφα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο και το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνουν διάλεξη του Noam Katz, αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Διπλωματίας στο ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα: «η διπλωματία στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα διαλέξεων Άλφα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Noam Katz διαδραμάτισε ρόλο-κλειδί στην καθιέρωση της ισραηλινής δημόσιας διπλωματίας, τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Αυτή την περίοδο, ο Katz επιβλέπει το πλήρες φάσμα των δραστηριοτήτων της δημόσιας διπλωματίας του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης και εφαρμογής των παραδοσιακών και ψηφιακών στρατηγικών επικοινωνίας του Ισραήλ. Στην ομιλία του ο Noam Katz θα αναφερθεί στις προκλήσεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι κρατικές υπηρεσίες και τα Υπουργεία Εξωτερικών στην ψηφιακή εποχή.

Στο Ισραήλ δραστηριοποιούνται 8.000 νεοφυείς επιχειρήσεις καθιστώντας την, την πρώτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό startup επιχειρήσεων κατ’ αναλογία πληθυσμού. Διαθέτει επίσης ένα πολύ υψηλής κατάρτισης εργατικό δυναμικό. Σε κάθε 10000 υπαλλήλους αναλογούν 270 επιστήμονες και μηχανικοί ενώ 350 μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Google, facebook, Intel, κ.α. έχουν ιδρύσει Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στο Ισραήλ.

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

«Η διπλωματία στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας» με τον Noam Katz στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format