Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτικών Ιδρυμάτων έρχεται στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

Το ΕΝοΡ αποτελεί δίκτυο πανευρωπαϊκής εμβέλειας, με έδρα τις Βρυξέλλες, το οποίο για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε δράση που λαμβάνει χώρα στην Πάφο.


Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των διεθνών του συνεργασιών, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, από κοινού με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτικών Ιδρυμάτων (European Network of Political Foundations – ENoP), εκδήλωση με θέμα «Ευρωεκλογές 2018 και το μέλλον της Ευρώπης». Αυτή η σύμπραξη προσδίδει ξεχωριστή σημασία στην εκδήλωση, καθώς το ΕΝοΡ αποτελεί δίκτυο πανευρωπαϊκής εμβέλειας, με έδρα τις Βρυξέλλες, το οποίο για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε δράση που λαμβάνει χώρα στην Πάφο. Μέλη του είναι πάνω από 50 πολιτικά ιδρύματα από 22 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία εκπροσωπούν όλες τις μείζονες πολιτικές οικογένειες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, Φιλελεύθερους, Πράσινους, Ευρωπαϊκή Αριστερά, Ευρωπαίους Συντηρητικούς). Το ΕΝοΡ λειτουργεί ως συμβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άλλων θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέροντας την τεχνογνωσία των μελών του και συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία διαβούλευσης. Ειδικά πεδία δραστηριοποίησης του ΕΝοΡ αποτελούν, μεταξύ άλλων, η προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και των ευρωπαϊκών ιδεωδών, η βιώσιμη ανάπτυξη, οι εξωτερικές σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι πολιτικές που σχετίζονται με τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας.

Για την πρόσκληση και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, δείτε εδώ: https://www.nup.ac.cy/gr/events/european-elections-2019-and-the-future-of-europe-the-importance-of-participation/.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτικών Ιδρυμάτων έρχεται στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format