Πατέρας εκτός ελέγχου ισοπεδώνει καθηγητή που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του (pic & vid)

Χωρίς έλεος


Τα πλάνα της άγριας επίθεσης καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου, με τις εικόνες να μαρτυρούν την μανιώδη επίθεση του πατέρα προς τον καθηγητή.

Οργισμένη και σαρωτική ήταν η αντίδραση ενός 40χρονου άντρα από την πόλη Σαν Χουάν της Αργεντινής όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν καθηγητή, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά την 14χρονη κόρη του.

Μόλις οι δύο άντρες διασταυρώθηκαν σε διάδρομο του σχολείου, ο εξοργισμένος πατέρας επιτέθηκε με αλλεπάλληλες γροθιές εναντίον του εκπαιδευτικού, μπροστά στα μάτια του ανήλικου κοριτσιού.

Είχε μόλις προηγηθεί συνάντηση με την διεύθυνση του σχολείου, καθώς την προηγούμενη ημέρα οι γονείς της μαθήτριας είχαν βρει προκλητικά μηνύματα στο κινητό της κόρης τους από τον καθηγητή, ενώ το παιδί ανέφερε ότι ο καθηγητής την είχε παρενοχλήσει και σωματικά μέσα στους χώρους του σχολείου.

Από τα συνεχή χτυπήματα ο καθηγητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο κι αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο μεταξύ του είχε γνωστοποιηθεί τόσο η απόλυσή του από το σχολείο όσο κι η έναρξη ποινικής δίωξης εναντίον του με την κατηγορία της παρενόχλησης ανηλίκου.

gazzetta.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πατέρας εκτός ελέγχου ισοπεδώνει καθηγητή που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του (pic & vid)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format