Η ΠΟΕΔ απαιτεί πλήρη διερεύνηση από Υπουργείο Παιδείας περιστατικού με τη μικρή Μαρία Ραφαέλα


Η ΠΟΕΔ απαιτεί πλήρη και αντικειμενική διερεύνηση από το Υπουργείο Παιδείας περιστατικού παιδιού με αναπηρία το οποίο , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των γονέων του, παραγκωνίστηκε από το σχολείο κατά την εκδήλωση του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Σε ανακοίνωση η ΠΟΕΔ αναφέρει ότι πέραν από την επικοινωνία που είχε με τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του σχολείου, επισκέφθηκε και το ίδιο το σχολείο και ενημερώθηκε διεξοδικά και με λεπτομέρεια για το όλο συμβάν.

“Ως ΠΟΕΔ, απαιτούμε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού να διερευνήσει πλήρως και με αντικειμενικότητα το περιστατικό, με σκοπό να εξαχθεί σχετικό πόρισμα, βάσει του οποίου το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα και υπεύθυνα σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα”, αναφέρει.

Η ΠΟΕΔ σημειώνει ακόμη πως δεν δέχεται και δεν ανέχεται ούτε την παρασιώπηση ή/και συγκάλυψη οποιωνδήποτε γεγονότων στα σχολεία που σχετίζονται είτε με παιδιά είτε με εκπαιδευτικούς, αλλά την ίδια ώρα ούτε τη δημόσια καταδίκη και διασυρμό σχολείων ή/και εκπαιδευτικών χωρίς τη διεξαγωγή των νόμιμων και ενδεδειγμένων διαδικασιών διερεύνησης.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Η ΠΟΕΔ απαιτεί πλήρη διερεύνηση από Υπουργείο Παιδείας περιστατικού με τη μικρή Μαρία Ραφαέλα

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format