Διάλλειμα από τις βροχές! Ο καιρός για σήμερα!

Αποχαιρετάμε τον Οκτώβριο χωρίς βροχές – Μέχρι και 29 βαθμούς ο υδράργυρος για σήμερα


Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά, µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα δυτικά παράλια.

Το επόμενο τριήμερο

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µε τις θερµοκρασίες να κυµαίνονται πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διάλλειμα από τις βροχές! Ο καιρός για σήμερα!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format