Ελένη Μενεγάκη: Έλυσε τη συνεργασία με συνεργάτη της μετά από 17 χρόνια

Με ποιον;


Η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τον κομμωτή της σταμάτησε τη συνεργασία της και με τον στιλίστα της

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης δεν θα επιμελείται πλέον την ξανθιά και πλούσια κώμη της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» η παρουσιάστρια σταμάτησε τη συνεργασία της και με τον στιλίστα που είχε για δύο χρόνια τον Γιάννη Τράκα. Εντύπωση πάντως προκάλεσε η λήξη αυτών των δυο συνεργασιών καθώς η Ελένη Μενεγάκη δύσκολα επιλέγει νέους συνεργάτες.

Τι είχε πει ο Γιάννης Μπουλούμπασης για την Ελένη Μενεγάκη στο «You Weekly»: «Ο κόσμος με ξέρει και το βλέπω και αυτό οφείλεται στην Ελένη Μενεγάκη. Γιατί αφενός είναι η μόνη Ελληνίδα σταρ και αφετέρου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Είναι οικογένειά μου, δεν μπορώ να τη δω σαν πελάτισσα και σαν ξένη, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κανέναν και ίσως κάποιοι με παρεξηγούν. Τους εξηγώ ότι η Ελένη είναι προτεραιότητά μου και ότι δεν θα την αφήσω για να κάνω άλλη και μπορεί να νευριάσουν. Όχι ότι η Ελένη θα μου πει «όχι», αλλά δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να το σκεφτεί καν. Δεν θέλω να τη δυσκολέψω, γιατί η γυναίκα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ στα 17 χρόνια συνεργασίας μας. Η Ελένη είναι πάρα πολύ απλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά και με το που θα με δει από μακριά θα καταλάβει τι έχω και με πιάσει με το γλυκό για να με ηρεμήσει. Αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα και της πω «σε χρειάζομαι», θα τρέξει».

protothema.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ελένη Μενεγάκη: Έλυσε τη συνεργασία με συνεργάτη της μετά από 17 χρόνια

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format