Ο τελευταίος σούπερ ήρωας του Σταν Λι θα είναι ο “Dirt Man” (pics)

Την αποκάλυψη την έκανε η κόρη του


Η κόρη του θρυλικού καλλιτέχνη, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της σχεδίασε ακόμα έναν -άγνωστο- υπερήρωα τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

O θάνατος του Σταν Λι, του δημιουργού κι εμπνευστή δεκάδων χαρακτήρων υπερ-ηρώων της Marvel σκόρπισε παγκόσμια θλίψη στους φανατικούς φίλους των ιστορικών του κόμικς.

Όμως, ακόμα και μετά θάνατον ο ιδρυτής της Marvel και «πατέρας» ηρώων όπως ο Spiderman, ο Hulk, o Ιron Man και πολλοί ακόμα, δεν φαίνεται να έχει πει την τελευταία του λέξη, καθώς σύμφωνα με την κόρη του J.C. Lee είχε στα σκαριά ακόμη έναν υπερ-ήρωα, τον οποίο εμπνεύστηκαν μαζί.

Τον παραπάνω ισχυρισμό διατύπωσε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στο TMZ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομά του, το οποίο είναι το “Dirt Man” («Ο άνθρωπος Λάσπη»), ενώ συμπλήρωσε ότι η τελευταία δημιουργία του πατέρας της δεν βρίσκεται ακόμα στο τελικό της στάδιο.

Μάλιστα η 68χρονη κόρη του Σταν Λι εξέφρασε κι ένα μικρό «παράπονο» προς τον πατέρα της, καθώς ανέφερε ότι τον παρακαλούσε για χρόνια να συνδημιουργήσει μαζί της έναν νέο χαρακτήρα κόμικ.

Προς το παρόν η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον συνεργάτη του Σταν Λι, με την κόρη του να υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν τα τελευταία σχέδια του θρυλικού δημιουργού.

gazzeta.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ο τελευταίος σούπερ ήρωας του Σταν Λι θα είναι ο “Dirt Man” (pics)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format