Αναστάτωση μεταξύ γονέων και μαθητών από δύο Pit Bull που περιφέρονταν ελεύθερα έξω από Δημοτικό (pics-video)

Μεγάλη αναστάτωση και φόβος μεταξύ γονέων και μαθητών που φοιτούν στο ΚΕ Δημοτικό Σχολείο Εκάλης στη Λεμεσό, νωρίς το πρωί.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν με καταγγελίες τους στην Αστυνομία γονείς μαθητών, όταν μετέβησαν το πρωί στο σχολείο για να αφήσουν τα παιδιά τους για μάθημα, έντρομοι αντίκρισαν δύο σκύλους Pit Bull να περιφέρονται αδέσποτοι έξω από το σχολείο, γεγονός που τους προκάλεσε ως ήταν αναμενόμενο φόβο.

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκαν ότι τα δύο σκυλιά, είχαν κατασπαράξει μικρό σκυλάκι, μπροστά από την είσοδο του σχολείου, η ιδιοκτήτρια του οποίου βρισκόταν ακόμα στο σημείο, φανερά αναστατωμένη για το συμβάν.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, που ειδοποίησαν και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου με σκοπό να μεταβούν στο σημείο και να περιορίσουν τα ζώα. Όπως και έγινε.

Μεταξύ των γονέων προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση κυρίως για το ενδεχόμενο τα σκυλιά να καταφέρουν να μπουν στην αυλή όπου παίζουν αμέριμνα τα παιδιά τους. Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε και για το γεγονός ότι αρκετά παιδιά που διαμένουν στην περιοχή, μεταβαίνουν πεζά στο σχολείο και υπήρχε ενδεχόμενο να διατρέξουν κίνδυνο.

Όπως πληροφορούμαστε, η αντίδραση της Διεύθυνσης του σχολείου ήταν άμεση. Δόθηκαν οδηγίες και έκλεισαν όλες οι εισόδοι, ενώ τοποθετήθηκε περιφρούρηση ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν πρόκειται οι σκύλοι να μπουν στην αυλή του σχολείου.

Ερωτήματα πάντως προκαλεί το γιατί δύο σκύλοι Pit Bull αφέθηκαν -προφανώς- να περιφέρονται ελεύθεροι από τους ιδιοκτήτες τους σε μια γειτονιά.

Δείτε βίντεο με τους σκύλους να περιφέρονται στο σημείο:

Cyprustimes.com

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αναστάτωση μεταξύ γονέων και μαθητών από δύο Pit Bull που περιφέρονταν ελεύθερα έξω από Δημοτικό (pics-video)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format