Χιόνια στο Τροόδος αναμένονται τις επόμενες ώρες…Ισχυρό ρεύμα επηρεάζει την Κύπρο

Δυνατοί άνεμοι και το ενδεχόμενο χιονόπτωσης στο Τρόοδος


Πιο κάτω αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό!!!

Εκτεταµένο βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή, συνοδευόµενο από ισχυρό έως πολύ ισχυρό νοτιοδυτικό ως δυτικό ρεύµα αέρα.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά τόπους µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί κυµατώδης για να καταστεί αργότερα στις περισσότερες περιοχές ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα, στα προσήνεµα παράλια, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και µέχρι κυµατώδης, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει κατά τόπους µεµονωµένη βροχή. Το βράδυ της Πέµπτης, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως τις αυγινές ώρες, στα δυτικά και βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι, ενώ χιονόνερο ή χιόνι δεν αποκλείεται να πέσει και σε κάποιες ορεινές περιοχές. Οι άνεµοι, την Τετάρτη, θα πνέουν πολύ ισχυροί και τοπικά µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 Μποφόρ.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται κατά τόπους µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως το πρωί. Αργότερα ο καιρός αναµένεται σταδιακά να βελτιωθεί.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, παραµένοντας λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Παρασκευή θα σηµειώσει άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Χιόνια στο Τροόδος αναμένονται τις επόμενες ώρες…Ισχυρό ρεύμα επηρεάζει την Κύπρο

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format