Απίστευτο! Είναι 73 ετών και χορεύει pole dance στο «Κίνα έχεις ταλέντο» (pics)

Κάποιοι νιώθουν απελπισμένοι όταν τελειώνει μια ρουτίνα εργασίας που ακολουθούσαν για δεκαετίες, ενώ άλλοι μπορεί να αισθάνονται παράξενα κενοί.


 Η ζωή όπως την ξέρατε σίγουρα αλλάζει στα 60.

Αλλά με λίγο πνεύμα και αρκετό… πάθος, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συναρπαστική αναζήτηση. Η 73χρονη Κινέζα Ντάι Νταλί έκανε ακριβώς αυτό.

Ήταν στην ώριμη ηλικία των 65 ετών, όταν ανακάλυψε την αγάπη της για το pole dancing! Σύντομα μετά το τέλος της δουλειάς της σε ένα βιβλιοπωλείο το 2005, η Ντάι αναζητούσε τρόπους για να αποφύγει την πλήξη. Τότε ανακάλυψε τον χορό σε στύλο!

Η Ντάι πήγε για πρώτη φορά σε τάξη χορού σε στύλο όταν ήταν 65 ετών. Τότε ήταν που ερωτεύτηκε το άθλημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Chinadaily. Είναι προφανές ότι οι μώλωπες και ο πόνος αποτελούν μέρος του ταξιδιού. Αλλά, δεν έχουν σταματήσει αυτή την εύθυμη κυρία από το να κυνηγήσει διακρίσεις στο pole dancing.

Τα βραβεία ακολούθησαν σύντομα, με αποτέλεσμα η Ντάλι να απασχολήσει τα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο ζήλος της για τη συγκεκριμένη μορφή χορού δεν γνωρίζει όρια. Έφτασε μάλιστα αν συμμετέχει στο reality talent show, China Got Talent.

Εμείς ας της ευχηθούμε πολύ περισσότερα χρόνια υγείας και ευτυχίας για να συνεχίσει να κάνει ό, τι αγαπά και να συνεχίσει να εμπνέει με το κουράγιο της.

Πηγή: reader.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Απίστευτο! Είναι 73 ετών και χορεύει pole dance στο «Κίνα έχεις ταλέντο» (pics)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format