Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ESSO, μαζί στο Πρόγραμμα «Υγεία και Πρόληψη»

Οι εκδηλώσεις που έχουν καταστεί ετήσιος θεσμός πραγματοποιούνται σε πρατήρια της ESSO σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.


Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η εταιρεία εισαγωγής πετρελαιοειδών ESSO συνεχίζουν και φέτος να προσφέρουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για πίεση, σάκχαρο και χοληστερόλη. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ESSO αγκαλιάζουν την κοινωνία υλοποιώντας και το 2019 το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης “Υγεία και Πρόληψη”. O κλάδος Νοσηλευτικής του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετέχει ενεργά από το 2008 στο πρόγραμμα της ESSO “Υγεία και Πρόληψη” με έμπειρο νοσηλευτικό ακαδημαϊκό προσωπικό και φοιτητές/τριες του Νοσηλευτικού Κλάδου, στην δωρεάν μέτρηση των επιπέδων χοληστερόλης, γλυκόζης του αίματος και αρτηριακής πίεσης.

Οι εκδηλώσεις που έχουν καταστεί ετήσιος θεσμός πραγματοποιούνται σε πρατήρια της ESSO σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου. Κατά μέσο όρο διοργανώνονται γύρω στις 20 εκδηλώσεις τον χρόνο. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι η πρόληψη, γι’ αυτό όσοι παρουσιάσουν αποτελέσματα που παρεκκλίνουν από τα επιτρεπτά, παροτρύνονται να επισκεφθούν τον γιατρό τους για περαιτέρω εξετάσεις.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και στηρίζεται επιστημονικά από το Τμήμα Επιστημών Υγείας (Πρόγραμμα Νοσηλευτικής) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ESSO, μαζί στο Πρόγραμμα «Υγεία και Πρόληψη»

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format