Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στηρίζει το πρόγραμμα ELMIP: EMPOWERING LEARNING MODELS IΝ PRISON

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 από τις 6:00-8:00 μ.μ.


Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, στα πλαίσια του προγράμματος ELMIP: EMPOWERING LEARNING MODELS IΝ PRISON, θα πραγματοποιηθεί βραδιά ενημέρωσης με θέμα «Ο κρατούμενος μέσα από τα μάτια της θεολογίας, της ψυχολογίας και της νομικής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας της Κύπρου (απέναντι από την Αρχιεπισκοπή),  από τις 6:00-8:00 μ.μ.. Θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, κ. Ιωνάς Νικολάου και η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών κα Άννα Αριστοτέλους.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τις δράσεις του έργου, ομιλίες για τη μέριμνα της εκκλησίας για τους φυλακισμένους και την ψυχολογική και νομική διάσταση του εγκλεισμού. Τέλος εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες που συμμετέχουν στο έργο θα κάνουν παρεμβάσεις για την εμπειρία τους από την υλοποίηση σεμιναρίων στις φυλακές. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Δικαιοσύνη» (Justice) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συντονίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στηρίζει το πρόγραμμα ELMIP: EMPOWERING LEARNING MODELS IΝ PRISON

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format