Το Εκκολαπτήριο – Επιταχυντής IDEA στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι εκπρόσωποι του IDEA παρέλαβαν αιτήσεις για τον 4ο κύκλο του προγράμματος IDEA.


Κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πρωτοπορεί στην Κύπρο έχοντας θέσει ως στόχο την δημιουργία και ανάπτυξη Start-Ups για να διεκδικήσουν κυρίαρχη θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της κυπριακής αλλά και της διεθνούς αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου φιλοξένησε εκπροσώπους του Επιταχυντή IDEA. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προσελκύσει φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, με χαρακτηριστικά καινοτομίας και ταχείας ανάπτυξης. Οι εκπρόσωποι του IDEA παρέλαβαν αιτήσεις για τον 4ο κύκλο του προγράμματος IDEA. Οι νεοφυείς εταιρείες στο IDEA απολαμβάνουν πολύ-επίπεδα οφέλη και παροχές που φθάνουν έως και τα €60000.

Κάποια από τα οφέλη:

  • €12000 κεφάλαιο προελεύσεως από την Τράπεζα Κύπρου
  • Καθοδήγηση από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, νομική – λογιστική – συμβουλευτικές υπηρεσίες ΤΠΕ και μάρκετινγκ, δικτύωση με επιχειρηματίες
  • Δωρεάν εκπαίδευση για τη δημιουργία επιχειρήσεων
  • Ελεύθερος χώρος γραφείου
  • Παροχή συμβουλών σε προγράμματα της ΕΕ
  • Ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης
  • Πρόσβαση στους επενδυτές όταν είναι έτοιμοι
  • Υποστήριξη από ισχυρούς εταίρους

Τα Start-Ups έχουν σημαντική συνεισφορά στη δημιουργία μεγάλου αριθμού νέων, ποιοτικών θέσεων εργασίας και στη συνολικότερη ανάπτυξη της κυπριακής Οικονομίας. Ως εκ τούτου, το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στηρίζει και προβάλλει καινοτόμες πρωτοβουλίες και εκκολαπτήρια. Υποστηρίζει με συνέπεια νέες ιδέες που έχουν προοπτικές ανάπτυξης, δίνοντας αξία μέσω της τεχνογνωσίας και των βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη νέων δημιουργικών επιχειρηματικών σχημάτων έξυπνης εξειδίκευσης.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το Εκκολαπτήριο – Επιταχυντής IDEA στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format