Σύλληψη ανηλίκου που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας

Ανήλικος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία στη Λεμεσό, συνελήφθη στην επαρχία Λάρνακας, όταν εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.30 σήμερα το πρωί ενώ 16χρονος κάτοικος Λεμεσού, οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του, στο δρόμο Σκαρίνου – Λευκάρων με κατεύθυνση τα Λεύκαρα, σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κινηθεί αριστερά σύμφωνα με την πορεία του και να ακινητοποιηθεί στο αριστερό τσιμεντένιο αυλάκι.

Από τη σύγκρουση ο 16χρονος δεν τραυματίστηκε ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν στον οδηγό προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ που υποβλήθηκε, η ένδειξη ήταν θετική.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι εγγεγραμμένο σε πρόσωπο από τη Λεμεσό, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Ανακρινόμενος προφορικά ο ανήλικος παραδέχθηκε ότι χθες Τρίτη 5 Μαρτίου διέρρηξε γειτονική του κατοικία στη Λεμεσό, αφού γνώριζε ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε στο εξωτερικό και έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Με γραπτή συγκατάθεση του ανήλικου, μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν το όχημα όπου εντοπίστηκε αριθμός κοσμημάτων, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε χαρτονομίσματα και περίπου 22 ευρώ σε κέρματα. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ως τεκμήρια.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων και από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του 16χρονου ήταν τοποθετημένα στον κατάλογο ατόμων, των οποίων η έξοδος από τη Δημοκρατία απαγορεύεται, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λεμεσού για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Ο νεαρός συνελήφθη βάση δικαστικού εντάλματος ενώ κλήθηκε λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας Λάρνακας και στην παρουσία του ο ανήλικος κατηγορήθηκε γραπτώς για αμελή οδήγηση, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος και ενώ αυτό ήταν ακινητοποιημένο από την 1η Δεκεμβρίου 2018.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων και παρέλαβαν τόσο τον ανήλικο όσο και τα τεκμήρια που ανευρέθηκαν στο όχημα για περαιτέρω εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ)

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σύλληψη ανηλίκου που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format