Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντησή της μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου
Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και της Βίκυς Κάβουρα!

Για το πρώτο ζήτημα, αρκέστηκε να απαντήσει, αφήνοντας σαφείς αιχμές: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Δεν σχολιάζω πράγματα που ούτε με γνωρίζουν προσωπικά, ούτε είναι στην οικογένειά μου μέσα και τη ζωή μου… Δεν θα μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες. Εγώ έχω πάει το Βασίλη δύο καλοκαίρια. Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να διατηρώ την ηρεμία των γονιών και της οικογένειάς μου. Έχει μία ασθένεια, έχει περάσει εγκεφαλικό και δεν θέλω να ταράζεται. Η μητέρα μου καθημερινά είναι εκεί».

Θα πήγαινε όμως για καφέ με την Βίκυ Καβούρα, όπως η ίδια αποκάλυψε ότι θα έκανε εάν ήξερε πράγματα; Η Αγγελική Ηλιάδη αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν πίνω καφέ τελευταία γιατί προσπαθώ να καταλαγιάσω τα νεύρα μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

The post Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντησή της μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου appeared first on Musictimes.com.cy.Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντησή της μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format