Γεννήθηκαν την ίδια μέρα, στο ίδιο μαιευτήριο, πήγαν στο ίδιο σχολείο και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο μέχρι τα 18 που ερωτεύτηκαν (pics)

Απίστευτο και όμως αληθινό


Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ζωή δύο Βρετανών, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι η μοίρα τους έφερνε συνεχώς κοντά, χρειάστηκαν 18 ολόκληρα χρόνια για να συνειδητοποιήσουν τα περίεργα παιχνίδια που παίζει μερικές φορές η ζωή.

Πραγματικά μοναδική είναι η ιστορία δύο μελλόνυμφων από το Γουίγκαν της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς παρά το γεγονός ότι η μοίρα τους έφερνε συνεχώς κοντά, οι ίδιοι ήρθαν σε επαφή 18 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη τους «γνωριμία» στο μαιευτήριο.

Ο 26χρονος Τομ Μαγκουάιρ κι η συνομήλική του Σόνα Γκρέισι δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν ο ένας εξιστορούσε στον άλλο την δική του ιστορία, κι αυτό διότι οι δύο Βρετανοί είχαν πολύ περισσότερα κοινά από όσα μπορούσαν να φανταστούν όταν ένας κοινός τους φίλος τους έφερνε πριν 8 περίπου χρόνια για πρώτη φορά σε επαφή.

Κι αυτό διότι, η μοίρα των δύο νέων ήταν σχεδόν απόλυτα συνυφασμένη. Αρχικά ήρθαν στον κόσμο την ίδια ημέρα και στο ίδιο ακριβώς μαιευτήριο στο Μάντσεστερ, στις 22 Δεκεμβρίου 1992, μόλις λίγα μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Στη συνέχεια, οι δύο Βρετανοί φοίτησαν στο ίδιο δημοτικό σχολείο, σε διαφορετικές όμως τάξεις, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να γνωριστούν κατά τα μαθητικά τους χρόνια, όμως η μοίρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Έτσι, ο Τομ κι η Σόνα γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι από έναν κοινό τους φίλο και μαθαίνοντας τα πόσα κοινά είχε η ζωή τους, ένιωσαν αμφότεροι μία έλξη, η οποία όμως πήρε περισσότερο χρόνο ώστε να ευοδωθεί και να καταλήξει σε σχέση, καθώς ο επίμονος Τομ δε μπορούσε να καταφέρει να πείσει (προς στιγμήν) την ανένδοτη Σόνα ότι επρόκειτο για το έτερόν της ήμισυ.

Τελικά, μετά από μήνες επίμονου φλερτ κι αφού είχε μεσολαβήσει ακόμα μία αποκάλυψη σχετική με το κοινό παρελθόν τους, τελικά η Σόνα ενέδωσε και το 2011, μόλις σε ηλικία 19 ετών οι δυό τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον έχουν γίνει κυριολεκτικά αχώριστοι.

Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, συνεχίζοντας να ζει στην πόλη του Γουίγκαν, εκπλήσσοντας κάθε φορά όσους επιμένουν αν τους ρωτο΄πυν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν. Κι η απάντησή τους είναι συνεχώς η ίδια… «Τα παιχνίδια της μοίρας…»

Πληροφορίες: ladbible.com

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα, στο ίδιο μαιευτήριο, πήγαν στο ίδιο σχολείο και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο μέχρι τα 18 που ερωτεύτηκαν (pics)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format