Ήθελε να παρκάρει δίπλα στην παραλία αλλά… δεν υπολόγισε την παλίρροια! (pics)

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον οδηγό ενός οχήματος από την Μεγάλη Βρετανία


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον οδηγό ενός οχήματος από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να παρκάρει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από την παραλία στο Σόμερσετ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο νεαρός άντρας, όμως, δεν είχε κάνει και τους καλύτερους υπολογισμούς, καθώς δεν έλαβε υπόψη ότι η συγκεκριμένη παραλία στο Γουέστον είναι φημισμένη για το φαινόμενο της παλίρροιας, η οποία πλημμυρίζει μεγάλη έκταση της παραλίας για αρκετές ώρες της ημέρας.

Έτσι, αφού πάρκαρε αγνοώντας το φαινόμενο, αφιερώθηκε στις δουλείες του, για να επιστρέψει στο σημείο λίγες ώρες αργότερα, διαπιστώνοντας με θλίψη ότι το αυτοκίνητό του είχε σχεδόν εξ ολοκλήρου καλυφθεί με το νερό της θάλασσας.

Στο σημείο βρέθηκε λίγο αργότερα κι ένας λιμενικός υπάλληλος, που τον βοήθησε να προσεγγίσει το όχημα ώστε να πάρει από το πλημμυρισμένο εσωτερικό του μερικά απαραίτητα αντικείμενα, ενώ χρειάστηκε να περιμένει στο σημείο επί αρκετές ακόμα ώρες, μέχρι να υποχωρήσει το νερό και να μπορέσει να μετακινήσει το όχημα του σε κάποιο πιο ασφαλές σημείο.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk, gazzetta

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ήθελε να παρκάρει δίπλα στην παραλία αλλά… δεν υπολόγισε την παλίρροια! (pics)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format