Στη Βραζιλία συνέλαβαν… παπαγάλο ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Ο παπαγάλος φώναζε «μαμά, η αστυνομία» στους δύο διακινητές


Σε μια διαφορετική σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Βραζιλία που συμμετείχαν σε επιχείρηση κατά κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν ένα κτήριο από το οποίο γινόταν εμπόριο ναρκωτικών από ζευγάρι «πέρασαν χειροπέδες» και σε έναν… παπαγάλο!

Όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ο παπαγάλος συνελήφθη επειδή είχε εκπαιδευτεί να ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του κάθε φορά που εντόπιζε αστυνομικούς να κινούνται στην περιοχή.

Ο παπαγάλος κατά τις ίδιες πληροφορίες φώναζε «μαμά, η αστυνομία» στους δύο διακινητές που είχαν έδρα στην πρωτεύουσα της επαρχίας Πιαουί.

«Κατά πάσα πιθανότητα τον είχαν εκπαιδεύσει. Κάθε φορά που η αστυνομία πλησίαζε το κτήριο, ο παπαγάλος φώναζε» δήλωσε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Από την πλευρά του ο παπαγάλος από τη στιγμή που συνελήφθη κρατά το στόμα του κλειστό και δεν έχει βγάλει ούτε μια κραυγή όπως ανέφεραν τόσο ένας δημοσιογράφος όσο και ένας κτηνιάτρος που τον είδαν από κοντά.

Σύμφωνα με το κανάλι Globo ο παπαγάλος έχει ήδη παραδοθεί σε ζωολογικό κήπο όπου θα περάσει τους επόμενους τρεις μήνες προκειμένου να μάθει να πετάει ώστε τελικά να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στη Βραζιλία συνέλαβαν… παπαγάλο ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format