Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου βραβεύθηκε με το “Achievements 2019”

Για την αριστεία στην Επιστήμη και την Εκπαίδευση.


Το «Achievements Forum – 2019» είναι μια έγκυρη πολυπολιτισμική πλατφόρμα για την ανακοίνωση των νικητών του «TOP-100 Companies Register» που εκπλήρωσαν τα κριτήρια του Συμβουλίου Οργάνωσης και Εμπειρογνωμόνων σε τέσσερις υποψηφιότητες: Επιχειρήσεις και Οικονομία, Επιστήμη και Εκπαίδευση, Ιατρική και Υγεία, και Διαχείριση Πόλεων και Εδαφών.

Το Achievements Award αποσκοπεί να αναγνωρίζει, επιβραβεύει και τιμά  την αριστεία στις επιχειρήσεις και την οικονομία, την επιστήμη και την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, τον πολιτισμό και την τέχνη. Το βραβείο υποστηρίζει, προωθεί και αναπτύσσει τις καλύτερες περιφερειακές εταιρείες, ιδρύματα και προσωπικότητες σε διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, εντοπίζοντας και επιβραβεύοντας την αριστεία και εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να αυξάνουν συνεχώς τα πρότυπα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων Σωκράτης παρουσίασε το Πανεπιστήμιο Neapolis Paphos ως κορυφαίο περιφερειακό φορέα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις απονεμήθηκε το βραβείο του Φόρουμ “Achievements 2019” στον τομέα Επιστήμης και Εκπαίδευσης για την ισχυρή του θέση στην εθνική αγορά και στις διεθνείς αξιολογήσεις του κλάδου, την επιτυχή εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών διαχείρισης, την αριστεία του προσωπικού και την αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου βραβεύθηκε με το “Achievements 2019”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format