Στρατηγική Συνεργασία Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών Cyprus College και Pantelis Stylianides Institute of Accountancy & Taxatelier Ltd

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων ADIT αναμένεται αρχές Σεπτεμβρίου 2019.


Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, και οι Pantelis Stylianides Institute of Accountancy & Taxatelier Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους για παροχή σεμιναρίων σε Λευκωσία και Λεμεσό, με σκοπό την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου επαγγελματικού τίτλου Advanced Diploma in International Taxation (ADIT) το οποίο απονέμεται από το Chartered Institute of Taxation (UK).

Ο επαγγελματικός τίτλος ADIT προσφέρει πιστοποίηση στη Διεθνή Φορολογία και απευθύνεται σε επαγγελματίες όπως δικηγόροι, λογιστές, φορολογικοί σύμβουλοι, διευθυντικά και άλλα στελέχη.

Το πρόγραμμα ADIT προσφέρεται από τούς Pantelis Stylianides Institute of Accountancy & Taxatelier Ltd  στην Κύπρο με τεράστια επιτυχία από το 2010, σε συνεργασία με έναν από τους γνωστότερους και διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς Tolley Exam Training (μέρος της LexisNexis). Πλέον, με την επέκταση της συνεργασίας με την Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, το πρόγραμμα θα παρέχεται τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση ολόκληρης της Κύπρου και με προοπτική περισσότερων θεματικών επιλογών.

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων ADIT αναμένεται αρχές Σεπτεμβρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους οργανισμούς:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ:

Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών Cyprus College (Λεμεσός 25867500/Λευκωσία 22713230 )

Pantelis Stylianides Institute of Accountancy (22871287)

Taxatelier Ltd (22875720)

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στρατηγική Συνεργασία Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών Cyprus College και Pantelis Stylianides Institute of Accountancy & Taxatelier Ltd

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format