Διάσημος τραγουδιστής έβρισε άγρια τους θεατές στη συναυλία του! «Να πάτε να γ@μ…»
Έγινε έξαλλος με τους θεατές στην πρώτη σειρά.

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν δίστασε να σταματήσει τη συναυλία που έδινε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα στάδια, προκειμένου να εκφράσει με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά του στην… συνήθεια μερικών θαυμαστών.

Ο λόγος γίνεται για τον Ρότζερ Ντάλτρι, τον τραγουδιστή των «The Who», ο οποίος κατά τη διάρκεια της συναυλίας την Δευτέρα (13/5) στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, σταμάτησε το σόου και έβρισε άσχημα τους θεατές στην πρώτη σειρά, καθώς κάπνιζαν μαριχουάνα.

Ο 75χρονος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, μια και ο καπνός επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την φωνή του, με αποτέλεσμα, πριν από κάθε συναυλία να γίνεται έκκληση από το συγκρότημα για λιγότερη… κατανάλωση μαριχουάνας.

Ωστόσο, στην πρόσφατη συναυλία, ο Ρότζερ Ντάλτρι δεν άντεξε και ξέσπασε. «Όλοι εσείς που καπνίζετε χόρτο στην μπροστινή σειρά, να ξέρετε ότι είμαι σοβαρά αλλεργικός. Δεν κάνω πλάκα. Όποιοι είστε εκεί κάτω, μου γ@@σατε τη βραδιά. Είμαι αλλεργικός σε αυτή τη μ@@@κία που σβήνει τελείως τη φωνή μου. Άντε γ@@θείτε λοιπόν», ανέφερε.

Δείτε…

dokari.gr

The post Διάσημος τραγουδιστής έβρισε άγρια τους θεατές στη συναυλία του! «Να πάτε να γ@μ…» appeared first on Musictimes.com.cy.Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διάσημος τραγουδιστής έβρισε άγρια τους θεατές στη συναυλία του! «Να πάτε να γ@μ…»

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format