Όλη η μουσική ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης χώρεσε σε 9 λεπτά
Έξι φωνές και περισσότερα από 40 τραγούδια αγαπημένων ελληνικών σειρών!

Μια τρομερή παρέα αποφάσισε να χωρέσει σε ένα video όσες περισσότερες μουσικές από την Ελληνική τηλεόραση μπορούσε. Ο Νικόλας Ραπτάκης, η Ελένη Ποζατζίδου, η Κατερίνα Σούσουλα, η Νατάσα Μηνδρινού, ο Βίτμαν και ο Άλκης Δήμος χρησιμοποίησαν τις φωνές τους και κανένα άλλο μουσικό όργανο. Πλέον το αποτέλεσμα έγινε ήδη viral στο Youtube.

Το video με τίτλο “Evolution of Greek TV” ήρθε ένα χρόνο και κάτι μετά το «Εvolution of Greek Music». Τώρα ο Νικόλας Ραπτάκης και η ταλαντούχα παρέα του επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν πολυφωνικά και acapella, τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική τηλεόραση.

O Νικόλας σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Lifo δήλωσε: «Όσοι συμμετέχουμε στο project είμαστε παιδιά που ζήσαμε την ακμάζουσα περίοδο της ελληνική τηλεόρασης οπότε μάθαμε να την αγαπάμε σε όλες της τις εκφάνσεις. Η αγάπη αυτή συν την αγάπη μας για τη μουσική ήταν οι δύο λόγοι που με ώθησαν στην ιδέα αυτού του video.»

Πάμε λοιπόν για ένα ταξίδι από τη Φρουτοπία και τους Ψίθυρους Καρδιάς, ως το Ρετιρέ και τη Μουρμούρα.

athensparty.com

The post Όλη η μουσική ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης χώρεσε σε 9 λεπτά appeared first on Musictimes.com.cy.Source link

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Όλη η μουσική ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης χώρεσε σε 9 λεπτά

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format