Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ ΥΠΕΞ Κυπριακής Δημοκρατίας και Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.


Την Παρασκευή 28.06.2019 υπεγράφη Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ της ηγεσίας του ΥΠΕΞ και της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις δεσμεύτηκε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συμφωνίας να στηρίξει, μέσω της ακαδημαϊκής αριστείας και έρευνας σε τομείς αιχμής γνώσης και καινοτομίας, της ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης των Προγραμμάτων σπουδών του καθώς και την διεθνοποίηση της φοιτητικής του κοινότητας, τους πυλώνες της εξωτερικής πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής Παντελής Σκλιάς δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη για την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το πλαίσιο συνεργασίας που δημιουργείται. Έχοντας αναπτύξει νέα πρωτοπόρα προγράμματα σε αντικείμενα αιχμής και ενδυναμωθεί με ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό έχουμε την ικανότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας καθώς και τεχνογνωσία σε εξειδικευμένα ζητήματα που άπτονται των βασικών προτεραιοτήτων της εξωτερικής πολιτικής της Δημοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο το Πανεπιστήμιο Νεάπολις συμβάλλει έμπρακτα στην εν γένει ενδυνάμωση της διεθνούς θέσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και την προβολή των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων». 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ ΥΠΕΞ Κυπριακής Δημοκρατίας και Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format