2ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου οργάνωσε επιτυχώς  το 2ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων, Infection Prevention andControl: Surveillance and Metacompetence.

Το μοριοδοτημένο αυτό σεμινάριο, με εξειδικευμένους εκπαιδευτές από Κύπρο και Ελλάδα, αποτελεί μέρος του Πανευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων της European Committee onInfection Control (EUCIC) και της European Society forClinical Microbiology and Infection Control (ESCMID).

Στο σεμινάριο συμμετείχαν περισσότεροι από 20 επαγγελματίες υγείας διαφόρων επαγγελμάτων από όλο τον κόσμο, καθώς και φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος Infectious diseases: prevention and control”.

Το σεμινάριο, που αποτελεί συνέχεια των δραστηριοτήτων της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα των λοιμώξεων, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς έλαβε πολύθετικές κριτικές και ανέδειξε το τοπικό δυναμικό στην εκπαίδευση και στην έρευνα στο χώρο των λοιμωδών νοσημάτων.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format