Παρουσίαση με θέμα: International Tax & Transfer Pricing Developments through Advanced Diploma in International Taxation (ADIT)


Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College , ο Pantelis Stylianides Institute of Accountancy και  Taxatelier Ltd  σας προσκαλούν στην παρουσίαση  με θέμα ‘  International Tax & Transfer Pricing Developments through Advanced Diploma in International Taxation (ADIT) ‘  η οποία θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Λεμεσό               10.07.2019 στο  Ξενοδοχείο Londa, 18:00 – 19:30

Λευκωσία         11.07.2019 στο Ίδρυμα Σεβέρη, 18:00 – 19:30

Το Advanced Diploma in International Taxation (ADIT) είναι ένα διεθνώς καταξιωμένο και αναγνωρισμένο επαγγελματικό Δίπλωμα   το οποίο σχεδιάστηκε και απονέμεται από το Βρετανικό οργανισμό Chartered Institute of Taxation. Η απόκτηση του Διπλώματος αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο επάρκειας του επαγγελματία σε θέματα διεθνούς και ευρωπαϊκού φορολογικού δικαίου.

Κατά την διάρκεια της  εκδήλωσης  του ADIT άρτια καταρτισμένοι   ομιλητές από διεθνείς οργανισμούς, την επιχειρηματική κοινότητα και συμβουλευτικές εταιρείες θα μιλήσουν για σημαντικά ζητήματα που άπτονται των  διεθνών φορολογικών εξελίξεων και του   Transfer Pricing.

H εκδήλωση απευθύνεται σε δικηγόρους και νομικούς φορολογικούς συμβούλους που έχουν εξειδικευθεί ή επιθυμούν να εξειδικευθούν στο διεθνές και ευρωπαϊκό φορολογικό δίκαιο,  σε λογιστές και φοροτέχνες, σε οικονομικούς συμβούλους και συμβούλους επιχειρήσεων, σε στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών που απασχολούνται στο πεδίο της φορολογίας και   γενικά σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει πιστοποιημένες γνώσεις στο ανταγωνιστικό και πρωτοπόρο πεδίο του διεθνούς και ευρωπαϊκού φορολογικού δικαίου και transfer pricing μέσω του ADIT  ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος που συνδυάζει μοναδικά την επιστημονική θεωρητική κατάρτιση με την απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης.

 

Για εγγραφές, παρακαλώ RSVP στην κ. Αλεξία Παναγή στο 25867500, [email protected] ή    κ. Νέδη Σταύρου στο 22875720 ή [email protected] .

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Παρουσίαση με θέμα: International Tax & Transfer Pricing Developments through Advanced Diploma in International Taxation (ADIT)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format