Πριν κοπάσει ο σάλος νέο απόσπασμα της τοποθέτησης του Μητροπολίτη Μόρφου: «Οι ομοφυλόφιλοι αναδίδουν μπόχα»


Νέο απόσπασμα από την δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, που τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει σάλο, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και εκτός συνόρων, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Αυτή τη φορά, ο Μητροπολίτης Μόρφου λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι αναδίδουν μπόχα η οποία «είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή και διακριτή για τους άγιους ανθρώπους. Δια της προσευχής και της αποφυγής του σεξ όμως, μπορούν να αλλάξουν την μπόχα αυτή σε ευωδία και να “θεραπευτούν”!» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το νέο βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα Accept – LGBTI Cyprus, με τη σημείωση ότι «η Accept δε θα παραμείνει με σταυρωμένα χέρια , τόσο απέναντι στη ρητορική αυτή, όσο και απέναντι στις πρακτικές μεταστροφής που πράττει η Εκκλησία».

Δείτε το νέο απόσπασμα που κυκλοφορεί και προκαλεί εκ νέου αντιδράσεις:

Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχει κοπάσει ο σάλος από την δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου που προ ημερών ήρθε στο φως. «Είναι πρόβλημα που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί, κι αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, να το πω ξεκάθαρα. Αυτό όταν στη γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος, όπως μεταδίδονται και τα χαρίσματα» είχε δηλώσει, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και όχι αδίκως.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πριν κοπάσει ο σάλος νέο απόσπασμα της τοποθέτησης του Μητροπολίτη Μόρφου: «Οι ομοφυλόφιλοι αναδίδουν μπόχα»

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format